Vernieuwde website

Beste gasten, vrijwilligers en andere geïnteresseerden,

Sinds 11 oktober 2021 staat de vernieuwde website online! Natuurlijk is er inhoudelijk veel van de oude website overgenomen. Alle oude nieuwsberichten kunt u nog teruglezen. Maar ook zijn er nieuwe onderdelen, zoals de fietsroutes, te vinden onder “Vrijwilligers -> Het omrijden waard”.
Hoewel we ons best gedaan hebben kan het gebeuren dat nog niet alles even goed werkt.

Laat ons weten wat u er van vindt. Kritiek (ook negatieve), opmerkingen, aanvullingen en verbeteringen horen wij graag, zowel inhoudelijk als over de werking van de website. Ook stellen wij het zeer op prijs als u zelf een berichtje voor de website wil insturen. Dat mag van alles zijn, als het maar met fietsmaatjes te maken heeft. Een foto erbij zou dan helemaal top zijn. Ook kunt u ons vragen stellen over fietsmaatjes.
U kunt ons bereiken via Email of het reactieformulier hieronder.

de webmasters

Plaats een reactie