Gasten

U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet meer. Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in het dorp of de omgeving. In het voorjaar bijvoorbeeld naar de bollenvelden en in de zomer langs de Kagerplassen of door de duinen.

Fietsmaatjes Oegstgeest kan u hierbij helpen. Binnenkort (november 2021) verwachting zullen er drie duofietsen en een rolstoelfiets voor fietstochtjes ter beschikking staan. Als onze gast kunt u dan samen met een vrijwilliger gaan fietsen. Bij de duofiets zit u naast uw fietsmaatje op een comfortabele stoel. Ook gasten in een rolstoel kunnen er op uit met de speciale rolstoelfiets.

Alle fietsen hebben elektrische trapondersteuning. Bij de duofiets stuurt en trapt de vrijwilliger en kunt u als gast in uw eigen tempo meetrappen (dit hoeft niet). De duofiets en rolstoelfiets zijn erg stabiel en veilig voor iedereen.

Bijdrage gast
De bijdrage voor een gast is € 3,- per dagdeel fietsen (ochtend/middag).
Fietsmaatjes Oegstgeest geeft 5-rittenkaarten uit van € 15,-. Uw Fietsmaatje vinkt bij iedere fietstocht een rit af.
De kaarten dienen bij voorkeur vooraf per bank betaald te worden. Dit kan, onder vermelding van de naam van de gast en het nummer van de rittenkaart (rechtsboven), door overmaking van € 15,- naar NL26 RABO 0308 1668 41 ten name van Stichting Fietsmaatjes Oegstgeest.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Mail ons of gebruik het aanmeldingsformulier.