Welkom bij Fietsmaatjes Oegstgeest

Belevenissen op de website

Fietsmaatjes wil de onderlinge communicatie bevorderen. We gaan dat doen via de website.
We zijn geïnteresseerd in jullie belevenissen, routes en die van jullie gasten. De bedoeling is dat die op de website gepubliceerd worden.
Je hoeft niet zelf te schrijven, fietsmaatje Max Dohle gaat dat verzorgen. Max is tekstschrijver geweest en auteur van verschillende sportboeken.
Heb je samen met je gast iets bijzonders meegemaakt; heb je een mooie route gereden of wil je gewoon iets aardigs vertellen? Neem dan contact op met Max of via Hanni. Max zal dan langskomen of bellen om jullie ervaringen op te tekenen. Dat kan via Email aan Max Dohle. Ik spreek jullie snel!

Met groet
Hanni van Bellen
Max Dohle

Doe mee

Fietsmaatjes Oegstgeest is bedoeld voor iedereen met een beperking of (tijdelijke) blessure die graag samen met een vrijwilliger wil gaan fietsen op de duofiets of rolstoelfiets.
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?
Als u een Email stuurt, dan neemt Fietsmaatjes Oegstgeest contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.
U kunt zich ook aanmelden voor een proefrit.

Fietsmaatjes444fietstochtUVLeiden 11-5-2019 11-25-14
Fietsmaatjes444fietstochtUVLeiden 11-5-2019 9-49-10
Mevrouw Keijzer met haar kleindochter Jonnie
bezoek_koning1
Fietsmaatjesindeduinen
IMG-20210714-WA0000
Fietsmaatjes5meimarkt 5-5-2018 13-43-16
previous arrow
next arrow

Waarom Fietsmaatjes?

Bewegen, lachen, afleiden, erbij horen, herontdekken, gezond blijven. Dat is de kracht van Fietsmaatjes en dat is waar Fietsmaatjes voor staat.

Beleidsmakers en politici hebben het vaak over het behoud van kwaliteit van leven, bevorderen van vitaliteit en niet kijken wat iemand niet meer kan, maar wat nog wel kan. Dat is precies wat Fietsmaatjes doet.

In onderstaande animatievideo wordt uitgelegd wat Fietsmaatjes betekent voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en hun professionele hulpverleners.

Bron: Fietsmaatjes.nl

En nog enkele video’s van ervaringsdeskundigen

Bron: Fietsmaatjes.nl

Vrijwilligers gezocht!

Fietsmaatjes Oegstgeest heeft grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers. Er is een lange wachtlijst voor gasten.
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?
Als u een Email stuurt, dan neemt Fietsmaatjes Oegstgeest contact met u op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.


Wordt donateur