Fietsmaatjes Oegstgeest verrast door enorme schenking Soek

Enkele weken terug werd ons bestuur door de Stichting Oegstgeester Kringloop uitgenodigd voor een bijeenkomst van hun vrijwilligers. SOEK wilde graag een cheque overhandigen en wilde dat wij met onze duo-fiets langs zouden komen.
We waren wel verbaasd door die mededeling en keken nieuwsgierig uit naar de bijeenkomst op vrijdag 19 mei. Nu, onze nieuwsgierigheid werd ruimhartig beloond!
Nadat het bestuur van de Fietsmaatjes met de vrijwilligers van SOEK had kennisgemaakt, nam de voorzitter van SOEK Rob Bergers het woord. Hij liep in het kort 2016 door, een jaar met een fantastisch resultaat. Ook werden de zorgen om de huisvesting genoemd en tenslotte waren de Fietsmaatjes Oegstgeest aan de beurt. Hij roemde ons initiatief en toverde een symbolische cheque van maar liefst € 7500 uit de hoge hoed. Namens de Fietsmaatjes nam de verbaasde Marijke in ’t Veld de cheque in ontvangst en bedankt SOEK voor dit genereuze gebaar. Met deze donatie komt een tweede Van Raam duo-fiets wel heel erg dichtbij!
Daarna gingen we allemaal naar buiten voor een groepsfoto en om de Van Raam duo-fiets in het echt te zien.
Ook vanaf deze plek willen wij SOEK nogmaals danken voor deze “financiële injectie”!

20170519 – Cheque Fietsmaatjes Oegstgeest