De Oma/60+club van de Oegstgeester Golfclub verrast Fietsmaatjes Oegstgeest

Op 22 mei organiseerde de Oegstgeester Golfclub (OGC) weer een open dag. Op uitnodiging was ook Fietsmaatjes Oegstgeest aanwezig met een duo-fiets. In de loop van de dag werd duidelijk waarom de Fietsmaatjes waren uitgenodigd. De commissie van de Oma/60+club had namelijk een verrassing voor deze jonge stichting.

Oma/60+club
De leden van OGC zijn actief op velerlei gebied en hebben onderling heel wat commissies. Eén daarvan is de Oma/60+club. De naam geeft al aan voor wie de club bedoeld is. Deelname is goedkoop met € 10 per jaar maar wel alleen voor OGC-leden. Het ledengeld wordt in zijn geheel besteed aan een jaarlijks te kiezen goed doel. Voor 2016 heeft de commissie besloten om Fietsmaatjes Oegstgeest met een donatie € 250 te ondersteunen. Na een korte toespraak overhandigde Jos Schuurhuizen als voorzitter van de Oma- en 60+club een symbolische cheque aan Hanni van Bellen.

“Sport verbroedert”, leden van de Oma/60+club en Fietsmaatje Jeanneke den Os (in het wit) op en rond een duo-fiets. Uiterst rechts Hanni van Bellen die de cheque ontvangt van Jos Schuurhuizen.

IMG_5615