Vrijwilligers-Pop-Up-Store Lange Voort 17 tot 20 mei

Van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 mei is er weer een ‘pop-up vrijwilligerswinkel’ in winkelcentrum Lange Voort, met daarin het complete aanbod aan vrijwilligersactiviteiten in Oegstgeest. Een groep enthousiastelingen is bezig er weer net zo’n succes van te maken als in oktober vorig jaar.

“De pop-up-winkel was vorig jaar een groot succes”, vertelt vrijwilligersmakelaar Ivonne Janka. “Veel mensen kwamen zomaar even binnenlopen, en anderen waren gericht op zoek naar mooie vrijwilligersactiviteiten in Oegstgeest. We hebben veel leuke matches kunnen maken!”

De vrijwilligers Pop-Up-Store wordt dit jaar georganiseerd door Dorpskracht en het lokale platform Netwerk Vrijwillige Ondersteuning Oegstgeest (NVOO). Adinda Heemskerk (Radius): “De SOEK richt de ruimte weer mooi in, en de winkeliersvereniging stelt het pand beschikbaar. Zo werken we echt samen.”

In deze week wordt ook de sociale kaart van Oegstgeest gepresenteerd, die dan direct in de pop-up store verkrijgbaar is.

De tijdelijke ‘vrijwilligerswinkel is vier dagen geopend. Elke dag van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag tot 20.00 uur.

“Loop binnen!” moedigt Ivonne aan. “Je krijgt sowieso een warme ontvangst en een lekker kopje koffie. Dat is mooi tussen het boodschappen doen door. En alles is vrijblijvend, tenzij je direct als vrijwilliger aan de slag wilt!”


Het team dat de pop-up store dit jaar mogelijk maakt: Marc Aldewereld, Ivonne Janka, Adinda Heemskerk, Hanni van Bellen en Joop Verdonk. | (Foto en tekst: Willemien Timmers)

Plaats een reactie