Fietsmaatjes Oegstgeest op bezoek bij Platform voor ondernemend Oegstgeest

Op 3 maart jongstleden was Fietsmaatjes Oegstgeest aanwezig op de gezellige borrel van het PVOO. Marijke in ’t Veld sprak het Platform voor Ondernemend Oegstgeest enthousiast toe.
De bijeenkomst vond voor het eerst plaats in Corpus en werd druk bezocht. De locatie was op de bovenste verdieping, in het “Penthouse”, gelegen ter hoogte van het hoofd van het bekende beeld aan de snelweg. Het uitzicht vanaf die plek is fantastisch omdat men heel Oegstgeest en z’n omgeving kan zien liggen.
Eigenlijk precies het gebied dat je kunt befietsen met de duo-fietsen van Fietsmaatjes Oegstgeest.
Terwijl de flyers werden rondgedeeld benadrukte Marijke in ’t Veld hoe heerlijk het kan zijn om mensen die beperkt kunnen bewegen de kans te geven de wind in de haren te voelen, de frisse lucht te kunnen ruiken en indien mogelijk, zelf mee te fietsen.
Niet alleen is het een plezier voor de gasten, ook als vrijwilliger geeft die inspanning ruime voldoening. Fietsmaatjes Oegstgeest is dus niet -zoals menig andere vrijwilligersorganisatie – uitsluitend op zoek naar donaties, maar ook naar enthousiaste fietsers (m/v) die een paar uurtjes per week of per maand tijd hebben, om mét trapondersteuning, in onze prachtige regio rond te toeren.

Fietsmaatje Marijke in 't Veld op bezoek bij het PVOO

Fietsmaatje Marijke in ’t Veld op bezoek bij het PVOO