Wensenfonds Rabobank steunt Fietsmaatjes Oegstgeest met € 3000!

Maandag 29 februari was een datum die door veel vrijwilligers met spanning tegemoet werd gezien. Want ’s avonds zou het Wensenfonds van de Rabobank Leiden-Katwijk in CORPUS Oegstgeest niet alleen bekend maken welke genomineerde projecten er beloond zouden worden maar ook met welk bedrag. Fietsmaatjes Oegstgeest was samen met vijf andere stichtingen genomineerd in de categorie Zorg. Ons project voor een nieuwe duofiets (met elektrische trapondersteuning) werd met een symbolische cheque van € 3000 flink “in de grondverf gezet”! Een prachtig gebaar van het Wensenfonds en een mooie opstap naar een nieuwe fiets.
Na afloop bleek dat alle genomineerden van alle categorieën met een bedrag naar huis mochten gaan dus was de stemming opperbest onder de genodigden. Ook de aanwezige Rabo-medewerkers genoten zichtbaar van het effect welke hun Wensenfonds op de gelukkigen had. Daarna was het de beurt aan Rob Kamphues met zijn spreekbeurt “De mooiste route naar succes”. Dat die weg naar succes over zeer verschillende wegen kan leiden, maakte niet alleen Rob Kamphues ons duidelijk. Een blik in de zaal was voldoende om de verscheidenheid aan beloonde projecten met hun bevlogen vrijwilligers te zien. Onder het genot van een hapje en drankje werd er nog wat nagepraat over deze succesvolle avond.

De blijde vertegenwoordigers van Fietsmaatje Oegstgeest met de symbolische cheque van € 3000De blijde vertegenwoordigers van Fietsmaatje Oegstgeest met de symbolische cheque van € 3000