Disclaimer

Hoewel er veel zorg en aandacht wordt gegeven aan de inhoud en vorm van deze website en de daarin opgenomen gegevens kan Fietsmaatjes Oegstgeest niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. Fietsmaatjes Oegstgeest aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site of de (on)bereikbaarheid van de site.

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord dat wij een klein aantal cookies plaatsen die gebruikt worden om het gebruik van de website te monitoren. Ook partijen wiens producten wij gebruiken, kunnen cookies plaatsen. Wij hebben daar echter geen invloed op.

Reageren op artikelen mag, maar houd het vriendelijk en netjes, ook als u niet tevreden bent. Spam en reacties met een ongepaste inhoud worden verwijderd.

Degenen die menen rechten te kunnen doen gelden op gepubliceerde beelden, kunnen zich melden bij de webmasters van deze website. Graag nemen wij dan de juiste bronvermelding over. Uiteraard zullen wij op verzoek zo snel mogelijk informatie en beeldmateriaal verwijderen indien daarvoor gegronde redenen bestaan.

Het is niet toegestaan om foto’s en videos zonder toestemming over te nemen.

Lees ook ons privacybeleid.